ANTON OG SASSABASSA

Ny børneborg af Christian Vang og MEK PEK


en hjertevarm og sjov børnebog om drengen Anton, der keder sig. Men en dag møder han Sassabassa, en lille sjov frændetrold.


Bogen udforsker temaer som tab og sorg, ensomhed, familie og venskab - alt sammen serveret med et generøst drys humor og magi. Perfekt til familier med børn, der ønsker at lære og lege samtidig.


UDE NU!

MEK PEK er blevet voksen!

Albummet Simpel Mand er nomineret til Gaffaprisen, som årets popudgivelse.

2 af sangene fra albummet, i A-rotation på DR P5.
Mek Pek Party Band spillede bl.a. SMUKFEST august 2023.


En samling sange, hvor sangeren, musikeren og entertaineren Mek Pek for første gang omfavner det faktum, at han jo er blevet voksen.

Men stadig gør det med den drengede charme, der har været hans varemærke, siden han erobrede den danske musikverden med sin første single Ska Beat i 1982. 


Mek Pek træder ind i de voksnes rækker med 6 nye sange – om at finde ud af, hvordan man holder forholdet friskt (Du Ka’ Få Mig Til Hvad Som Helst), om hvad pengene skal bruges på (Min Baby) og om at erkende sine fejl (Når Du Ser Den Anden Vej). 

Sange om det liv man lever, når man ikke behøver at erobre verden længere, men befinder sig et sted i livet, hvor man kommer langt med at stå ved, at man er en Simpel Mand. 


I sin imponerende karriere har Mek Pek spillet punk, reggae, ska, rock, pop, rockabilly og masser af børnemusik, men på den nye plade er det i den grad soul, der får lov at fylde. Et par af sangene er en kærlig hilsen til den ska, der var med til at starte det hele for 40 år siden, men ellers er det klassisk soul, der i hænderne på et veloplagt band giver de nye sange liv. 


Stilen kan du kalde old school, og sådan er det ment – alle sange er indspillet live med hele bandet samtidig (ingen computer, ingen click, ingen dubs) for at få det helt rigtige feel. 


Mek Peks søn Emil Falk (Thomas Helmig, Benjamin Hav, Stine Bramsen m. fl.) har produceret, og dermed er en plan med flere år på bagen endelig blevet til virkelighed, for far og søn har længe snakket om at lave en plade sammen, men først nu lykkedes de to travle herrer at finde tiden, det helt rigtige hold og det rigtige studie.


Køb vinylen HER!